perjantai 16. marraskuuta 2007

Minä. EVERGREY`S MANOTA

"Kojoottikontakti". Huomaa koiran korvat, ja häntä. Humun käyttämiä kirosanoja en kirjoita tähän ylös!. (foto: Päivikki Puutio-Ojala)
"Malinoiskontakti". Tosin hyvin lähellä "kojoottikontaktia". Ohjaaja käsillään on estänyt enemmän "malittamisen". (foto: Päivikki Puutio-Ojala)

Humu on oikea nimeni. Jotku näkevät minussa Kelju K. Kojootin näköä? En muista äitini kertoneen minun muistuttavan iso-isääni. (foto: Päivikki Puutio - Ojala)


4 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Loistavaa! Nyt on helpompi seurata tätä, kun kaikki edelliset reenit näkee heti alla ja voi kommentoidakin:). Mainiota! Voi kyllä tämä blogi sitten on hyvä keksintö..

Anonyymi kirjoitti...

Oot sitten treenannut tosi ahkerasti! Ja jälkikin näyttää ja kuulostaa olevan hyvää. Mulla pitänyt ihan liian kiirettä ja jatkoa seuraa kiireelle. Tuntuu ettei ehdi millään reenata tarpeeksi..tai ees vähän. Huomennakin on kuvauskeikka joka mun on pakko hoitaa joten en kerkee reenaamaan:(.Sinähän ootkin tuomaroimassa. Olen jotenkin pettynyt Bubban maahanmenoihin tostaina-pitää tehdä paljon töitä että saa sen oikenemaan. Plaah. Ja se lonkka asento maahan menossakin mua arsyttää. Kun se vain vahvistaa vinottamista..Jäi kiinnostamaan todellakin mitä siellä videolla näkyi..?Hmm..

Gretsch kirjoitti...

On pakko reenata, kun kaksi vuotta kului aivan hukkaan. Aika alkaa loppua. Ei koiralta vaan...
Kieltämättä suhde on tullut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Kunnioitus toisiamme kohtaan on nyt sitä mitä pitääkin. Sulla ei oo vielä mitään kiirettä. Kuitenkin teet joka päivä varmasti jotain koirien kanssa. Eihän sen tarvise olla paria minuuttia pitempää juttua.
Me Humun kans maksamma vanhat velat nyt pois.
Laitin kom. tuonne blogiisi, tuosta vinosta maahan menosta?

Videolta näkyy juuri sitä, mikä panee ihmettelemään kun ei edistytä.
Lohdutuksesi voin mainita, että Ticoa, Bubbaa eikä Humua siellä näy!

Gretsch kirjoitti...

Humu on ollut allapäin pari päivää. Nyt se selvisi! Oli salaa lukenut Petran minulle lähettämän textiviestin: Viestissä kerrottiin Humun näyttävän "vanhalta sekarotuiselta pystykorvalta". Tällaiseen tulokseen oli sekavassa mielentilassa ollut, sekalainen seurakunta sekavissa pikkujoulutunnelmissa päätynyt. Ehdotin Humulle pirstykseksi kasvojen kohotusleikkausta, siitä se suuttui julmasti.

Sannalle onnittelut mahtavasta tuloksesta PAHA jk 1 95 tot. 182 maasto. Niin sitä pitää!!!