torstai 5. maaliskuuta 2009

Ovatko nämä naama, kasvo, pää tai mitä kuvia kun koirasta kyse?





Kuvaajasta en ole aivan varma? Ehkä Ami? Koiran ilmeestä näkee, etten ole ollut tuolloin maisemissa, Humu hallitsee tilannetta suvereenisti.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Humu näisä kuvisa kauhian jäyhän näkönen pastori. Oikeassa oot, että hallitsee tilannetta suvereenisti todellakin! Kuvissa ilmeesä on jännästi yhtä aikaa rauhaa ja terävyyttä..Humu näyttää aikamieheltä.

Anonyymi kirjoitti...

Tiukka ilme, just semmoinen kuin saksanpaimenkoiralla pitää olla. Ei tuota tohtis ruveta kiusaamaan. Jäyhän näkönen pastori oli hyvin sanottu!

Gretsch kirjoitti...

Pastori!? Son Päivikki kahvit tai teet tuosta nimestä.

Anonyymi kirjoitti...

Kahvit kiitos:). Pitäs vaan ensin päästä teille jollakin vehkeellä kun meni se auto pirulainen hajoamaan totaalisesti. Vaikka kerkeeehän tuon:)..Pösö On nyt jossain korjaamolla..irrottavat moottoria, että saavat uuden tilalle..että semmonen pikku tikki.

Gretsch kirjoitti...

Mikä siihen moottoriin tuli, ja miten sää niin töppäsit, että pitää moottori vaihtaa. Kytkin on vasemmalla jarru keskellä ja kaasu oikealla. Mitäs Tommi tuumas?

Anonyymi kirjoitti...

En kai minä sitä autoa ajanut! Tommi sitä ajoi:). Meni remmi poikki..vaikka oli vuosi sitten vaihdettu:(. Ja kävi sitten niin, että remmi hajotti moottorista aika paljon muutakin..mm. vesipumpun ja jako meni mäsäksi jne. Joten koko moottori vaihtoon.

Gretsch kirjoitti...

No sitten se oli auton vika jos Tommi ajoi??!!!
Eikös tuollainen remmivika mee vakuutukseen, jos vuosi sitten vaihdettu?
En tarkoita, että remmi korvataan, vaan sen aiheuttamat vahingot?