lauantai 8. helmikuuta 2014

SPU JEPPE 42 v.

Neljäkymmentä kaksi vuotta sitten syntyi saksanpaimenkoira uros Jeppe. Koira sai heti kutsumanimen Halli. Halli oli ensimmäinen rotukoira meidän tilalla.  Kolmivuotiaaksi eli kuin pellossa, sen jälkeen pientä koulutus puuhastelua, niin että siitä tuli oiken mukava ja tottelevainen koira. Aina silloin tällöin kehtasi tottistella maksimipisteet joko tokossa tai pk-tottelevaisuudessa. Maaston puolella ohjaaja saa katsoa peiliin, YK-ssa (etsintäkoe) Halli saavutti tuloksiakin, mutta poika Kokojoe tuli sitten kuvioihin mukaan, Halli sai jäädä enemmän hupikoiraksi.
 Miksi Halli tuossa pysyy? Koska sille oli sanottu, että nyt otetaan kuva. Koirahan oli minun, mutta Kaija tottisteli sillä Haukkulassa pienen aamutreenin jälkeen 98.5 pistettä. Toki jäi Hallin maksimista 1.5p.
 Kokojoe, Hallin poika tuli taloon viisiviikkoisena! (kuvassa) Kasvattajalle sattuneen traagisen onnettomuuden seurauksena.

Kokojoe oli parina ensimmäisenä vuotena lähes mahdoton hallittava, kova, vilkas, fyysinen ja erittäin utelias pakkaus. Voi sanoa, kultakimpale. 

Ei kommentteja: