tiistai 2. joulukuuta 2008

Oho!

Muutoksen rajuus pistää syviin mietteisiin.
En ala täällä niitä analysoimaan, mutta mutta.......
Sen verran, että viivan positiiviselle puolelle muutokset ovat suurimmalta osalta menneet.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lupasin sen The TESTIN ;)teille..mutta saattekin lisäaikaa, kun en viitsi tulla kennelyskääni sinne tartuttamaan. Pitänee testailla piippauksia sitten kun kaikki osapuolet on suunnilleen terveitä..

Gretsch kirjoitti...

Huh.. Nyt tuli painetta, unohdin koko testin!?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko saanut suunnattua piippausenergian johonkin muuhun, vai oletko saanut vähennettyä Humun turhia kierroksia? Uskomattoman nopeasti muutosta tapahtunut. Patoaako aina vain kauemmin?

Gretsch kirjoitti...

En osaa vastata kumpaankaan kysymykseen?
Ehkä suurin syyllinen, miksi on piipannut istuu tässä, ja toinen josta jo tuolla mainitsin, piippauksen itseään ruokkiva vaikutus.
Eräs hupanen piirre on tullut Humun käytökseen, kun on oikein tiukka tilanne, (toki provosoin jo niitäkin) Humu, kun pitäisi vinkua, tuhahtaa! Bubbalta kuuluu joskus samanlainen phmhmh!!
Rauhoittunut koira on aika lailla. Mutta nyt on kauhu mielessä, onko minulle tulossa ensimmäinen MATKALAUKKU? Mutta lohdutukseksi, kyllä piipin aina takaisin saa, vai saako?
ps. Paljon on joutunut lyhyessä ajassa työtä tekemään, mekaanista ja henkistä. Mutta ne pidän kyllä omana tietona, ettei tule "noutosyndroomaa".