torstai 17. heinäkuuta 2008

Kesäterä tottista

Tällä kertaa Humun "kaverina" oli Jykä! Parikertaa meinas alussa kipinät sinkoilla, mutta nopeasti solmivat, ainakin aselevon?
Hummalla otin, kun odottelimme sparraajaa kentälle pientä kesäterä tottista. Seuraaminen oli "ihan kivaa". No, kohtuullista. Liik. istuminen jopa erinomainen, maahanmeno erittäinhyvä, ja luoksetulo! Loistava! Kova vauhti, ja onnistunut lopetus ilman törmäystä, ja nopea sivulle meno. Loppuasento suora. Pelasti päivän. Liik. seisominen pari askelta otti! Luoksetulossa nyt pieni töytäys.
Tämän jälkeen koira autoon, ja aloitimme sparrauksen.
Toimin näkymättömänä liik. ohjaajana. Kesytimme ensin koiria n. viiden minuutin ajan. Tälle jaksolle sattui nuo "keskustelut". Koirat takaisin autoon, ja varsinainen kisa alkoi. Veimme paaluille, vankat paalut takasivat, etteivät koirat kontaktiin pääsisi.
Olivat kuin lampaat sen neljäminuuttia. Teimme muutamat koirilta poistumiset vielä höysteeksi. Autoon. Uusi kisa alkoi vaativimmissa merkeissä, koirat kytkemättöminä. Uusimme paikallaolot, mutta nyt paalut olivat vain rekvisiittaa. Samoja lampaita ne olivat kytkemättöminä. Idioottia kiertelimme lopuksi, Jykällä on tavaton palvelualttius.
Positiivinen harjoitusrupeama. Oudoille kentille alkoi tehdä mieli.
Koirien kisakestävyyttä ei omalla kentällä rakenneta riittävän lujaksi.

Ei kommentteja: