lauantai 24. lokakuuta 2015

Jäljen läpi kävelyä ja väsyneenä tottistelua. 24.10.2015

Myyn ja Riikan hyvässä seurassa teimme iltapäiväharkkoja.  Sain kunnian olla maalimiehenä Myylle, yritin jekuttaa koiraa menemällä muka oveliin piiloihin, ei onnistunut, löysi todella tehokkaasti ilman jäljestysapua. Haukkui niin että "vihaks" pisti. Jep! Peltojäljellä tekivät molemmat makupalattoman suorituksen, Myyllä äkkipysäyksissä vähän höystöä, Tummulla loppukapulan päällä. Pientä, Tummulla suurempaa haparointia kun ei niitä nameja ollutkaan. Mutta löysin yhden positiivisen asian, Tummu ajoi loppumakupalojen yli, näytti, että olisi alkanut mauton jälki kiinnostaa, jos jatkunut pitempään. 
Tottistreenit otin kun harjoituskaverit olivat lähteneet. 
Tummu oli jo valmiiksi kiihtynyt ja hieman väsyneessä tilassa. Pyrki kovaan kontaktiin. Miten sen estää, on aivan minun käytöksestä kiinni, olen todella tyytyväinen, että asia on näin päin. Jälleen sain huomata, kuinka herkästi koira lukee ohjaajaa, hakee koko ajan neuvoja häneltä. 
Eteentuloja otin ilman käsi ohjausta, Siitä kymmenen pistettä Tummulle. Opettavainen reenisessio, kiitän mukana olleita!

Ei kommentteja: